LIVRAREA PRODUSELOR

Iti oferim momentan doua modalitati de livrare: Curier sau Direct Delivery

Livrare prin Curier

 

Locatii livrare. Produsele comandate se livreaza la orice adresa din Bucuresti si Ilfov prin DPD Curier. La plasarea comenzii este obligatoriu sa specifici adresa completa si un numar de telefon pentru a fi contactat de Curier DPD.

Termen de livrare. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratorare pentru comenzile plasate Luni-Vineri 10-17:00. Pentru comenzile plasate Luni-Vineri dupa ora 17:00, termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare. Comenzile plasate Sambata-Duminica vor fi livrate Marti maxim Miercuri.  

Cost livrare. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 125 de lei. Pentru comenzi mai mici de 125 de lei, costul transportului este de 10 lei. In cazul in care se optati sa platiti la livrare se adauga o taxa de ramburs in valoare de 6 lei. In cazul in care ati optat pentru plata cu cardul costul de transport ramane 10 lei.

Direct Delivery

 

Locatii livrare.  Produsele comandate se livreaza la una din urmatoarele statii de pe magistrala M2: Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Pipera. Statia de metrou se indica de catre tine la plasarea comenzii.

Termen livrare. Termenul de livrare este de maxim 2 ore pentru comenzile plasate Luni-Vineri 10-17:00. Pentru comenzile plasate Luni-Vineri dupa ora 17:00, termenul de livrare este 1 zi lucratoare. Pentru comenzile plasate Sambata-Duminica prima zi de livrare este Luni.

Cost livrare. Transportul este gratuit pentru orice comanda.

Unirii

La McDonalds te intampinam cu plicul Tights.ro

Universitate

La iesire TNB te intampinam cu plicul Tights.ro

Romana

Iesirea "la coloane" te intampinam cu plicul Tights.ro

Piata Victoriei

La iesirea spre cladirea Europe House (ORANGE) te intampinam cu plicul Tights.ro

Aviatorilor

La iesirea spre cladirea Ch.D.Gaulle te intampinam cu plicul Tights.ro

Aurel Vlaicu

In fata statiei de metrou te intampinam cu plicul Tights.ro

Pipera

In fata statiei de metrou te intampinam cu plicul Tights.ro