Vizitarea acestui site şi cumpărarea produselor Tights.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.

 

Dreptul de autor Tights.ro asupra informaţiilor publicate pe site:

Întregul conţinut al site-ului Tights.ro (imagini, texte, grafice web, email-uri, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Tights.ro şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală. Utilizarea fără acordul Tights.ro a oricăror componente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Este permisă utilizarea site-ului Tights.ro numai în limitele menţionate în prezentul document.

 

Produsele şi serviciile oferite de Tights.ro:

Tights.ro îşi rezervă dreptul de a nu servii clienţii care au în istoric livrări refuzate. Produsele comercializate prin intermediul site-ului Tights.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi sunt însoţite la livrare de o factură fiscală şi un certificat de garanţie, conform legilor în vigoare. Produsele şi serviciile Tights.ro sunt oferite în condiţiile respectării prezentului document şi în limita stocului disponibil.

Toate preţurile de pe acest site sunt exprimate în RON şi includ TVA, dar nu includ costurile de livrare. Preţul tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel confirmat de angajaţii Tights.ro în momentul validării comenzii ca fiind comandă definitivă.

În cazul în care aveţi probleme privind o comandă, ne puteţi contacta prin email la contact@tights.ro sau telefonic la 031 1071688.

Tights.ro nu oferă nici o garanţie, în mod expres, nici implicit la funcţionarea acestui site, a informaţiei, acurateţii descrierilor, actualizarii conţinutului şi a produselor de pe site. Clienţii îşi exprimă acordul în mod explicit că utilizarea acestui site şi achiziţionarea produselor sau a serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare fiind obligaţia Tights.ro de a acorda clienţilor dreptul de denunţare unilaterală a contractului conform legilor în vigoare. Imaginile publicate pe site au un caracter informativ, iar produsele livrate pot prezenta diferenţe de orice tip faţă de imaginile publicate pe site (culoare, accesorii, aspect etc.).

Tights.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru specificaţiile produselor listate în site-ul Tights.ro, acestea fiind furnizate de către reprezentanţii fiecărui brand. Tights.ro îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

 

Utilizarea site-ului:

Tights.ro asigură utilizatorului acces limitat, în interes personal exprimat prin efectuarea de comenzi şi informare. Tights.ro nu conferă utilizatorului dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul sau de a reproduce, vinde sau exploata parţial sau integral conţinutul site-ului în scopuri comerciale sau contrare intereselor Tights.ro fără acordul prealabil exprimat în scris.

 

Plata produselor:

Plata produselor comandate de pe site-ul Tights.ro se poate efectua prin ramburs la livrarea produselor de către curier sau numerar la comenzile prin ridicare personală de la staţiile de metrou de pe magistrala M2. Produsele comandate trebuie achitate în mod integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Tights.ro îşi rezervă dreptul de a nu servii clienţii care au în istoric livrări refuzate.

 

Livrarea produselor şi returnarea acestora:

Livrarea produselor se va face doar în Bucureşti, prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin ridicare personală de la staţiile de metrou de pe magistrala M2. Termenul de livrare este de maximum 24 de ore pentru orice comandă prin curier sau de maximum 2 ore pentru orice comandă prin ridicare personală de la staţiile de metrou de pe magistrala M2.

Pentru a putea vedea în cât timp ajunge un produs la tine, trebuie să ai cont de utilizator Tights.ro. Verifică termenul de livrare în secţiunea Contul meu, selectând opţiunea Comenzile mele. Nu efectuăm livrări prin Poşta Română.

Livrarea se face prin DPD Curier. În situaţia în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Comanda livrare gratuita de la 125 ron